MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

POD POKROVOM PRESVETE BOGORODICE: SVJEDOČANSTVO O POMOĆI OD BOGORODIČINOG ULJA



 

 

Draga braćo i sestre, živim u Austriji, a prvi put sam došla u manastir Lepavinu 2007. godine sa svojom susjedom. (Na žalost, ne potičem iz pobožne familije). Nedugo poslije toga sam se razboljela od raka na štitnjači, koji je za kratko vrijeme dostigao do trećeg stepena. U manastiru Lepavini sam ozdravila pomoću molitava oca Gavrila i milošću Presvete Bogorodice (moje svjedočanstvo je opisano u knjizi „Čuda Presvete Bogorodice Lepavinske“). 

 

Za vrijeme moje bolesti nešto me je stalno vodilo da posjećujem našu prelijepu lepavinsku svetinju. Pred čudotvornom ikonom sam mnogo plakala u molitvi. Jednom mi je pred ikonom na leđa kapnulo ulje iz kandila. Tada sam u manastiru uzela sveto ulje i njime sam se stalno pomazivala preko rane koja se nalazila na vratu poslije operacije. Slava Bogu i Presvetoj Bogorodici, rana koju sam imala je lijepo zarasla. Lijeva glasnica mi ne radi do danas, ali mi je glas sasvim normalan. 

panerai replica

 

Dejstvo svetog ulja je veliko, ali treba biti i velika vjera. Prije dvije godine mi se pojavio herpes na jeziku, preko cijele lijeve strane. Tokom dva dana sam stavljala obloge sa svetim uljem tri puta na dan i herpes je nestao bez odlaska doktoru. Od tada uvijek kada dođem u manastir Lepavinu donesem ulje na posvećenje i zatim ga dijelim drugim ljudima.  Od njih sam dobila nekoliko svjedočanstava koje želim podijeliti.  

 

G. M. (katolkinja) imala je rak na mjehuru, pomazivala se svetim uljem i, hvala Bogu, ozdravila. 

 

Katolički sveštenik, Eduard, nije mogao sam da ustane nakon što bi klečao pred oltarom, i uz to je nerazborito govorio. Dala sam sveto ulje od Bogorodice i kazao mi je da mu je to pomoglo.

 

Uz molitve praveći krsni znak preko otvorene rane, noga G. F. je ozdravila (bio je po raznim bolnicama i ništa mu nije pomagalo). 

 

G. A. je imao otvorenu ranu na leđima i sveto ulje mu je pomoglo da ozdravi. G J. je takođe imao otvorenu ranu, od ležanja, i njemu je rana sv. uljem iscijeljena (on ima još i dijabetes). 

 

I u drugim svetinjama se čuda dešavaju. Bila sam u Svetoj Zemlji i Jerusalimu. Ispod prsnog koša sam imala lišaj, koji me je veoma svrbio, a iza uha čir, veličine lješnjaka. I jedno i drugo je nestalo u Mrtvom moru. 

https://www.replica-rolex.us.com

 

Želim vam reći, od kako sam bila bolesna od raka, uvjerila sam se da Bog ne gleda ko je ko, nego da su svi ljudi dragi Gospodu našem i Vladičici našoj Bogorodici. 

 

Sa velikom zahvalnošću pokojnom ocu Gavrilu i lepavinskoj bratiji pišem ovo moje drugo svjedočanstvo o pomoći od Presvete Bogorodice Lepavinske. 

 

Slava dragom Bogu i Presvetoj Bogorodici u vijekove vjekova.

 

Ljubica J.

 

https://kumasciniz.com/kategori/viskon-kumas/ https://kumasciniz.com/kategori/maroken-kumas/ hhttps://kumasciniz.com/kategori/krep-kumas/ https://kumasciniz.com/kategori/belmando-kumas/
https://grandturkbazaar.com/turkish-honey/ https://grandturkbazaar.com https://grandturkbazaar.com/natural-anzer-honey-from-anzer-plateau-sealed/

Pročitano: 16984 puta