MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE:SVEDOČANSTVO 18



U cetvrtak, 23. januara 1997., posetili su nas gospodja M. i njen muz gospodin A. Gospodju M. od novembra prosle godine bole ramena, vrat i glava. Danju su njeni bolovi relativno podnosljivi, ali nocu neizdrzljivi.

Gospodja M. je posetila i lekara; bila je na snimanju bolnih predela tela. Svi snimci su pokazali uredan nalaz, a njeni bolovi su i dalje veoma jaki. Primila je 26 injekcija, pila tri vrste lekova. Dok je primala injekcije, bolovi su se privremeno ublazili, ali problem ni izdaleka nije bio resen. Zato je gospodja M. trazila pomoc dalje. Tako je stigla u nas manastir - "da i to proba".

Oca Gavrila toga dana nije bilo u manastiru; otisao je u parohiju, na svecenje kuca bogojavljenskom vodicom, pa smo gospodji M. predlozili da dodje neki drugi dan. Ali, njena potreba za pomoci je bila velika. Nekoliko sati je uporno cekala povratak o. Gavrila. I docekala je. Po dolasku u manastir o. Gavrilo je procitao molitvu te joj dao osvecenu vodu i rekao kako da je koristi.

Gospodja M. i njen muz su ponovo dosli 7. februara. Ispricala nam je kako je pri svom povratku kuci iz manastira, posle procitane molitve, odmah osetila olaksanje. Nakon nekoliko dana, odnosno nakon sto je po drugi put upotrebila osvecenu vodu, njeni su bolovi sasvim prestali. Opet je dosla po vodu, a procitana im je i molitva pred cudotvornom ikonom. Gospodja M. je zahvalna Presvetoj Bogorodici na ukazanoj milosti.


KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU

Sanja Lazarevic
iz koje godine jr ova slika
Nenad Badovinac
Volim te godine, te stare godine, svako isceliteljsko čudo je bilo zapisano, tada se još moglo beležiti svako čuda, ali danas toliko ih ima, da se više ne mogu zapisati...
o.Gavrilo
Fotografija načinjena 1978 god.
Jagoda Grahovac
Ova svedocanstva je divno citati,sta reci osim da Vam Oce Gavrilo zelimo dobro zdravlje i Bogu hvala sto imamo takvog oca.
Vujadin Vidanović
Blagosloveni da ste uvek
LJiljana Botić Vilotić
Blagoslovite,oče Gavrilo! Slava Tebi Bogomati premila
Stojanka Engelberger
Oce Gavrilo neka vas Dragi Bog Cuva ...Amin
Biljana Cvikic
OCE GAVRILO MOLIMO BOGORODICU LEPAVINSKU ZA VASE ZDRAVLJE I NASE HVALA!!!


(ova tema ima 3868 poseta)

Pročitano: 4994 puta