MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE:SVEDOČANSTVO 28"Godine 1979. moj suprug R. L., star 32 godine, dospeo je u bolnicu radi operacije cira na zelucu. Nakon operacije je postavljena dijagnoza: karcinom zeluca, uz pretpostavku lekara da moze najduze ziveti do mesec dana. Otpusten je iz bolnice. Sledecih pet godina je neprekidno bolovao i zbog teskih bolova cesto boravio u bolnici. Godine 1984. dospeo je u bolnicu sa prokrvavljenim cirom zeluca, kada je ponovno operisan. Tom je operacijom samo bila potvrdjena prva dijagnoza, uz cudjenje lekara kako je uopste moguce da je jos ziv. Nakon druge operacije sledio je kratak oporavak, no nakon toga mu se stanje pogorsalo. Otkazala mu je desna ruka i on je ponovo zavrsio u bolnici. Sledeca dijagnoza bila je stravicna: metastaze su se prosirile na mozak! Kao terapija mu je odredjeno zracenje glave. Nakon jednog zracenja terapija je prekinuta, jer po pristiglim nalazima nisu potvrdjene metastaze. U bolnici je tada boravio 52 dana, a kuci je otpusten sa nedefinisanom dijagnozom.

Odlucila sam da potrazim pomoc u manastiru Lepavini. Otac Gavrilo je procitao cartier replica molitvu pred cudotvornom ikonom Presvete Bogorodice i dao mi osvecenu vodu. Dosavsi kuci, dala sam suprugu osvecenu vodu da popije. Nakon par dana upotrebe osvecene vode, moj suprug je povratio nekakvu crnu tekucinu. Od tada mu se zdravstveno stanje pocelo popravljati. Nakon osam dana stanje mu se poboljsalo do potpunog oporavka. Kada je kasnije zavrsio u bolnici radi upale pluca, nad njime su izvrseni detaljni pregledi i skinuta mu je dijagnoza karcinoma zeluca. Eto, danas nakon 13 godina moj suprug je, hvala Bogu, dobro: vozi kamion, sve radi i zivi normalnim zivotom, zahvaljujuci molitvi o. Gavrila".

Marija L., 25. juna 1997. godine

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU

Jelena Jankovic
presveta bogorodice uslisi molitve o. gavrila za svacije zdravlje nezaboravi ni mene amin+++
Darko Nenadovic
Blagosiljajte oče Gavrilo nas grešne.
Svetlana Ležaić
Slava Tebi Gospode!
Slavica Kosanovic Vucenovic
Gospod svoje verne nikad ne ostavlja.Pomaze nam preko svoje Majke u Man. Lepavini , preko Ikona i pravih svojih Svestenosluzitelja.Mi moramo da trazimo , kucamo na vrata , verujemo pa cemo i dobiti pomoc.Lepo je kad se neko posle iscelenja javi i opise svoj slucaj.Da nebudemo kao onih 10 gubavaca. Ja verujem da ima mnogo vise iscelenja nego sto su zapisana.Hvala ti Gospode !
Zarko Birtasevic
nek vas gospod bog cuva dragi nas oce gavrilo bogu hvalu za nas i vase zdravlje amin
Farkaš Bela
lepavina
Goran Nina Bugarinovic
prije nekoliko dana sam nasu dragu prijateljicu uputila u Manastir Lepavina jer joj je naden tumor na dojci,molim se Bogu da ode tamo i uradi nesto najbolje za sebe ,Amen.
Saša Lazić
Bogatstvo našeg kraja--manastir Lepavina...
Milena Puaca
Nada i uzdanje je Gospod sa Svetima svojim,Boze daj da cujem glas tvoj,pouke tvoje za nase spasenje.Amin!


(ova tema ima 3772 poseta)

Pročitano: 15349 puta