MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE:SVEDOČANSTVO 30Pomaže Bog Oce Gavrilo,

Želim od sveg srca da vam se zahvalim na bratskom gostoprimstvu i ljubavi Hrišcanske što nosite u Vašem Cistom Srcu.

Na Lazarevu Subotu dana 11.04.2009-e godine bio sam u Manastiru Lepavina po prvi put u životu, nadam se ako Bog da ne  zadnji put. Zovem se Dušanic Marinko, živim i radim u Gracu, na poklonjenje u Manastir Lepavina sam došao sa bolesnom majkom i prijateljima mojim.

Moja majka vec 10 godina je psihicki bolesnik i imali smo vrlo mnogo problema sa njenom bolešcu, cak je u Manastir došla bolesna. Razlog moga javljanja je taj zato što se javno moram zahvaliti Presvetoj Bogorodici na Njenoj Pomoci, pošto mi je majka skoro potpuno ozdravila, bila je tužna, bez volje za život i nije mogla uopšte da spava, cak sam razmišljao da ju odvedem na Psihijatrijsko lijecenje ovdje u Gracu, sada to više ne moram - HVALA DRAGOME BOGU I PRESVETOJ BOGORODICI-

Medjutim to nije sve ja licno od prije tri Godine nisam osjecao dva prsta od lijeve ruke tj.mali prst i domali prst, bili su takoreci obamrli, da Boga ima i da pomaže Svoj Narod sam oduvjek znao ali iskreno receno ja sam došao sa nadom i vjerom da mi majka ozdravi.

Na Liturgiji dogodilo se još jedno Cudo , ja sam osjetio kada ste Vi Dragi Oce citali molitvu pred Ikonom Presvete Bogorodice nekakvo peckanje na lijevoj ruci, bilo je tako kao da mi neko iglice zabada u ruku moju, ruka mi je utrnula sva bila. A isto tako sam dobio nekakvu Nadljudsku snagu , Mir i Radost, Sada se osjecam Bogu Hvala mnogo bolje.

Pozdrav u Hristu Vama

Marinko Dušanic , 14. April 2009 , Grac , Austrija


KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU

Plava Kraljica
Dragi oce neznam zasto neke zene nnosu marame
o.Gavrilo
5. I svaka žena, koja se gologlava moli Bogu ili prorokuje, sramoti glavu svoju; jer je jedno isto i kad je ošišana.Postojale su, kažem, i žene s proročkim darom, kao što su Filipove kćeri (v. Dela ap. 21; 9) i mnoge druge. Čime postiđuje svoju glavu? Time što glavu predstavlja kao nekog prognanika što je odstupio vlasti koju mu je Bog poverio. Znaj takođe da je mužu, kao što je rečeno, zabranjeno da bude pokriven u vreme molitve i prorokovanja, a ženi se zabranjuje da bude gologlava ne samo u to, nego i u svako drugo vreme. On to želi da kaže rečima jer je jedno isto kao i ošišana. I kao što je za nju sramno da bude ošišana, tako je sramno i da bude gologlava. Kosa zamenjuje pokrivalo i zato ona koja skine pokrivalo liči na onu koja je ošišala kosu.
Biljana Petrovic
Slava Bogu!
Saša Lazić
Za sve ima objašnjenje i sve je Zakonom određeno, hvala oče...
LJiljana Botić Vilotić
Blagoslovite,oče Gavrilo! Pažnju mi je privukla jedna rečenica u ovoj priči citiram :Ali iskreno rečeno ,ja sam došao sa nadom i vjerom da mi majka ozdravi.Sve je rečeno.Gospod je nakon izcjeljenja bolesnika ,rekao : Vjera tvoja spasla te je!
Dusanka Devic
Samo sa vjerom u boga svoga
Dusica Zivojinovic
Meni se navise dopada ove reci brata Marinka; "Razlog moga javljanja je taj zato što se javno moram zahvaliti Presvetoj Bogorodici na Njenoj Pomoći, pošto mi je majka skoro potpuno ozdravila, bila je tužna, bez volje za život i nije mogla uopšte da spava, čak sam razmišljao da ju odvedem na Psihijatrijsko liječenje ovdje u Gracu, sada to više ne moram - HVALA DRAGOME BOGU I PRESVETOJ BOGORODICI. "


(ova tema ima 4846 poseta)

Pročitano: 9746 puta