MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE:SVEDOČANSTVO 32



Pomaže Bog Oče Gavrilo,

Moj Otac je bio kod vas u Manastir Lepavini , po savetu prijatelja koji su znali za Čudotvorna isceljivanja u vašem Manastiru. U nadi za pomoć zbog porodičnih problema , po povratku iz Manastira moj Otac je doneo osveštanu Vodu , koju sam i ja upotrebio. Tri dana posle uzimanja vode, na poslu sam osetio jake nemire i duševne tegobe.Imao sam osećaj da se Molim , kad se nisam Molio loše sam se osećao. Isto tako da idem u Crkvu da se molim za Spasenje. I Hvala Bogu ubrzo sam krenuo sa Ocem kod vas u Manastir , na svetoj Liturgiji sam osećao veliku težinu na telu.

I pitao sam se šta sam kome sagrešio da ovako patim . Na putu nazad za Beč osetio sam čudotvorno iscelivanje na telu, krajnici sa kojima sam imao problema od detinstva su mi nestali , sutra dan sam osetio iscelivanje na plućima. Ja sam pušio oko 8 godina i to je ostavilo traga na plućima. Posle iscelivanja na plućima nisam osetio nikakav teret .Pluća su mi bila putpuno čista kao da nikad nisam pušio. Posle iscelivanja sam ponovo zapalio cigaretu i pluća i krajnici su mi se ponovo vratili na staro.

Na drugom dolasku u Manastir Lepavinu na svetoj Liturgiji ponovo sam osetio iscelivanje , posle svete Liturgije i svetog Pričešće, osetio sam veliku Ljubav Presvete Bogorodice Lepavinske. I Molitvama vašim nadao se spasenju. Sad je prošlo godinu dana od moje zadnje posete vašem Manastiru. Pratio sam vaše Duhovne Pouke u toku vaskršnjeg Posta na Radio Blagovesti, koje su mi pomogle u duhovnom napredovanju i da vidim grehe svoje. I naravno dalje pratim vaš Radio Blagovesti.

Molite Boga za mene grešnog i za nas grešne

Bog vas sačuvo oče Gavrilo i Bratiju Manastira Lepavine

Željko Jovišic ,13 maj 2009 godine, Austria

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU

Vesna Jovanovic
Presveta Bogorodice moli Boga za nas!
Vesna Jovanovic
Oče Gavrilo, blagoslovite!
Zvonko Petreski
BOG DA PROSTI ..+++
Mirjana Kimeva
Presveta Bogordice spasi nas.
Jelena Biljic Gaillard
Presveta Bogorodice, moli Boga za nas gresne!
Zdravko-Janja Stojanovic
Presveta Bogorodice moli Boga za nas grešne
Verica Mucilovic
PRESVETA MAJKO NASA PODAJ NAM MIR ZDRAVLJE I SPASENJE ..AMIN ++++
Milena Madzar
Sta reci sem blago bratu u Hristu sto je osjetio isceljenje oba puta,velika je to Blagodat,rjetko dozive ljudi i jednom kamoli oba puta.Slava Bogu i Presvetoj Bogorodici.
Nenad Badovinac
dolazak u manastir lepavinu na molitvu otvara oci, kojima kasnije vidite iscjeljenje na svom telu. Lako je primetiti kako ljubav Bozija deluje tada na vas..
Saša Lazić
Samo skrušenog srca ispunjenog vjerom...
Branka Krneta
Boze Slava Ti i hvala Ti za sve. Hvala ti Majko Bozija . Hvala vam za sve.
Dusica Zivojinovic
Samo u Crkvi Pravoslavnoj imamo utehu i radost i nadu i iscelenje dusevno i telesno! A posebno kada idemo u Manastire gde su Cudotvorne Ikone, Kao Manastir Lepavina i Cudotvorna Ikona Majke Bozje, eto nama Blagoslova i radosti neiskazane!
Ana Djinu
Hvala za sve.


(ova tema ima 4356 poseta)

Pročitano: 13419 puta