MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE:SVEDOČANSTVO 26



Moji problemi poceli su 1997.godine kada sam osjetila da mi nešto nije u redu sa nogama. Imala sam bolove u nožnim zglobovima i otežano hodanje. Doktor me je poslao na fizikalnu terapiju koju sam primala u nekoliko navrata tako da sam ukupno primila oko 90 terapija i uz stalno uzimanja raznih ljekova. Zdravlje mi se i dalje pogoršavalo. Ljecnici su me upucivali na razne pretrage i snimanja i postavljli su mi razne dijgnoze osteoporoza, artroza , giht ali su to uvijek stavljali pod upitnik. Zdravlje mi se i dalje pogoršavalo tako da sam se morala kretati uz pomoc štapa, stolice i drugih pomagala i nisam više mogla da se krecem po stepenicama.

Zdravlje mi se i dalje pogoršavalo tako da se više nisam mogla sama ni ustati iz kreveta ni sa stolice.Ljecnici su mi otvoreno govorili da cu morati u kolica.

Suprug mi je predložio da idem sa njim u manastir Lepavinu kod cudotvorne Bogorodice Lepavinske i o. Gavrila kamo je i on vec odlazio od 1993 godine i gdje se i njemu dogodilo iscjeljenje nevolje. S obzirom da sam znala za njegovo iscjeljenje jer se sa njegovim iscjeljenjem i meni olakša ovo zemaljski život prihvatila sam njegov prijedlog i otišla sam sa suprugom u manastir Lepavinu. O. Gavrilo se molio pred Bogorodicom Lepavinskom za moje zdravlje. Za vrijeme molitve ja sam morala sjediti jer nisam mogla da stojim.

Molitve o.Gavrila pred Presvetom Bogorodicom Lepavinskom mene su vratile na noge tako da sam mogla da se krecam bez pomagala. Cim sam osjetila da mogu hodati od tada stalno odlazila na liturgije u manastir Lepavinu da se zahvalim gospodu Bogu, poklonim Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj i o.Gavrilu. Moje zdravlje se stalno poboljšavalo bez pomoci doktora i sada vec nekoliko godina stojim i hodam bez teškoca.

Ovo cudo je dar Božji, plod molitava i vjere, mocna ruka Božja koja pokazuje na pravilan put u životu.

Radmila Miloševic, 02.decembar 2008 , Koprivnica

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU

o.Gavrilo
Izgled manastira do 1943.g. pre bombardovanja
Slavica Kosanovic Vucenovic
Drago mi je za gospodju Radmilu i njenog muza da su dobili iscelenje.Moj sin i ja smo takodje imali tu srecu da osetimo milost Majke Bozije Lepavinske i trud oca Gavrila kao i mog Svestenika(on nije zeleo da mu se ime spominje) koji me je priveo u veru i oci mi otvorio. Uvek sam i bicu uvek zahvalana Gospodu , Njegovoj Majci i ocu Gavrilu.Kad god imam priliku pricam ljudima o Gospodu i Bogorodici pa ko ima usi nek cuje. Hvala oce Gavrilo na trudu koji ulazete a nase dobro.Bog vam dobro zdravlje i strpljenje darivao na mnogaja ljeta.
Olga Milicevic
SLAVA BOGU!
Ljiljana Popović
Slava Gospdu za sve.+++
Dusanka Dujic Golijanin
Slava Bogu i Bogorodici.
Miroslav Dijana Mijic
slava Gospodu dragom i majci blagodarnoj lepavinskoj.......Amin....
SNEŽANA BARIĆ
Slava Bogu na nebesima!NjEGOVA JE MOĆ I SLAVA!MOLITVA je najmoćnije oružje koje hrišćanin ima!Topla molitva,čisto srce,dobro nastojenje i Bog čini čudo uvek kada je to na korist!Velika se čuda svakoga trenutka dešavaju za one koji imaju oči da vide i uši da čuju!Kod Presvete Bogorodice Lepavinske svaki dan je čudo,dok god ima molitvenika kao što je naš otac Gavrilo!Svetim molitvama oca mog duhovnog Nektarija Gospod me drži!
Nenad Badovinac
Sama lepavinska kotlina isceljuje svojom svetošću i prisutnošću isceljujuće ikone Bogorodice. Tako je bilo i te davne, 1943. kada je pre bombardovanja, dolina takođe bila istinski rajski pejzaž.
Mirela Kuresevic
Slava Bogu!!!!
Saša Lazić
Sjaj manastira u tihoj dolini, kako nekad tako i sada...
Dinko Blagojevic
Slava Bogu! Pomjanite, oce Gavrilo.
Dusica Zivojinovic
Slava Bogu i Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj, i hvala ocu Gavrilu za njegove Svete Molitve i pomoci!
Milka Marjanovic
Slava Bogu i Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj, a ocu Gavrilu veliko hvala na pomoći i molitvama. Pomenite nas, oče Gavrilo.


(ova tema ima 4817 poseta)

Pročitano: 10538 puta