MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE: SVEDOČANSTVO 31



HRISTOS VASKRESE, dragi oče Gavrilo i bratstvo manastira Lepavina!

Oce Gavrilo,oprostite što Vam nisam pisao,culi smo se pre 4 god. prvi put, Gospodu se zahvaljujem što mi je dozvolio da s Vama razgovaram. Bio sam u Lepavini, jako sam srecan zbog toga, inace ja sam iz Indije,a pre dve nedelje sam upoznao brata Nikolu, po kojem sam vam preneo iskrene pozdrave, jer vi u mom srcu zauzimate posebno mesto...

Gospodu se zahvaljujem, MAJCI LEPAVINSKOJ i Vama i Vašim moltvama,koje su citane za moju sestru, pre cetri godine, kada sam se prvi put cuo s Vama. Ona je tada operisana od kancera dojke, Slava Gospodu i Majci Lepavinskoj ona je sad dobro, zdravo! Pocinjao sam mnogo puta da Vam pišem, sve sam mislio da cu da pogrešim, da necu naci prave reci, a kad ste mi bili potrebni nisam se puno predomišljao, oprosti oce!

Oce, nema dana kad ne pomislim na Vas, želim vam puno zdravlja da vas Gospod i Majcica Lepavinska cuvaju,i svo bratstvo manastira, svako dobro vam zelim i nadam se skorašnjem susretu s vama! S BOGOM !!!

Željko Kosanovic , 19. April 2009 , Indija

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU

o.Gavrilo
ikonostas iz 1775.g. rad Jovana Četirevića - Grabovana, koji je uništen za vreme II. svetskog rata
Zeljko Kecman
lijepo ste sinoc besjedili i u pravu ste sto se tice slusanosti vaseg radija
Vujadin Vidanović
pomaže Bog,oče Gavrilo slušam radio Blagovesti i jako sam zadovoljan emisijom,veoma mi je žao što mnogi ne slušaju,svako dobro Vama i bratstvu manastira.
LJiljana Botić Vilotić
Blagoslovite, oče Gavrilo! Velika su čuda Tvoja Gospode!Blago čovjeku koji u Tebe vjeruje ,i koji se u Tebe uzda.Slava Tebi Gospode, u vek vekova.Amin!
Dragana Maaß
Amin boze daj


(ova tema ima 3330 poseta)

Pročitano: 8203 puta