MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE:SVEDOČANSTVO 12



U subotu, 1. juna 1996., posetio nas je bracni par, gospodin Dj. i gospodja Dj. Imaju sina, sestomesecnu bebu, koja je vec 20 dana u bolnici, u inkubatoru. Beba je primala infuziju, imala je probavne smetnje. Lecnici nikako nisu mogli da postave dijagnozu bolesti. Arhimandrit Gavrilo je pred cudotvornom ikonom Presvete Bogorodice Lepavinske procitao molitvu za bebino zdravlje. Roditeljima je dao osvecenu vodu, i rekao im kako da je koriste.

Sest dana kasnije, u petak, gospodin Dj. i gospodja Dj. su nas ponovo posetili, ovaj put sa svojim sincicem. Bili su srecni, rekli su nam kako se na dan njihove posete manastiru bebino stanje posle podne naglo poboljsalo. Bebu su uzeli iz bolnice, a nikakva dijagnoza nije bila postavljena. Decak je zdrav i veseo. Blagotvornim dejstvom molitve, njegovo stanje se sasvim normalizovalo.

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU


Branislav Kapetanovic
Slava i hvala ,Hristu Bogu nasem i Presvetoj Bogorodici na svemu !
Danijela Milišić
oče Gavrilo da ste nam živi i zdravi.....da vam Bog dobrim vrati
LJiljana Botić Vilotić
Blagoslovite ,oče Gavrilo! Što je ljudima nemoguće, Bogu je moguće.
Tankosava Damjanovic
Pomaže Bog, oče, blagoslovite! Ovo svedočanstvo je jako dirljivo. Treba samo zamisliti zdravstveno stanje deteta i duševno stanje roditelja pre i posle molitve. Našem umu, koliko god verovali, prosto je nedostižno da shvatimo toliku milost Božiju. Milostiv je Gospod što je iz Svoje čiste Ljubavi prizvao roditelje da se obrate p r v o Njemu, Jedinom Lekaru i Dobrotvoru; d r u g o, da ih dovede pred Presvetu Bogorodicu i Svoga izabranog prezvitera i pastira, oca Gavrila, koji će svojim usrdnim molitvama pomoći roditeljskoj molitvi i njihovoj veri u pomoć Božiju, i tako učestvovati u čudu isceljenja detenceta. A namA samo ostaje da kličemo: "VELIKI SI, GOSPODE, U DELIMA SVOJIM!"
Dusica Zivojinovic
Hvala sestri Veri, koja je napisala ovu divnu pesmu! Mislim da je ovom pesmom receno mnogo i svedocanstva ova govore isto, molitvom jakom oca Gavrila, detence ovo postade zdravo! :)
Bojana Srbljak
Gospod je rekao: "Po veri vašoj neka vam bude."
Dunja Neda
Prelepa pesma,prava istinita koja svedoči o,ne jednoj istini,koja priča o bdenjima,molitvama našeg oca Gavrila za sve unesrećene,ali izlečene pred ikonom Presvete Majke,a po promisli Božijoj.Blagodarim,draga sestro u Hristu za ovako divnu " Molitvu ",molitvu koja iz duše navire,molitvu koju svetlost kandila obasjava.Svako ti dobro od Gospoda i Presvete Majke!Amin! Bože daj!
Sanja Misic
cudesna molitvica
Ljiljana Milenkovic
prelepa pesma
Toni Tonev
mnogo hubava molitva, ...Dragana..
Ljubomir Pavlovic
Lepa pesma, nadamo se da ce ih biti jos,Takvih pesmica.hvala


(ova tema ima 4734 poseta)

Pročitano: 4788 puta