MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

BOGORODIČIN BLAGOSLOV ZA DECOM BLAGOSLOVENU PORODICU



  
o.Gavrilo
Tokom jučerašnjeg dana, 6. avgusta 2012. godine, manastir Lepavinu je posetila porodica Kojić iz Beograda. Za roditelje i njihovo petero dece (tri devojčice i dva dečaka) o. Vasilije je pročitao molitvu pred čudotvornim ikonom Presvete Bogorodice Lepavinske, čiji blagodatni pokrov neka uvek bude nad ovom hrišćanskom i decom od Boga blagoslovenom porodicom.
Misa Kovic
amin+++daj boze+++
Zlata Bogdanovic
Neka su živi i zdravi! +++
Darko Grubić
PRESVETA BOGORODICE LEPAVINSKA MOLIMO TI SE ZA OVU PREDIVNU PORODICU
Sonja Kustudic
Amin Boze
Milos Tanovic
deca su blagoslov
Natasa Ilic Milovac
Divna postavka Oce, bas Vam hvala.
Mirjana Gidija
jako dirljivo
Aleksandra Dimitrijevic
Blago njima koliko im je Bog podarijo decu.
Saša Lazić
Bože daj...
Jovana Čonjić
lijepo i rijetko..
Nada Radovic
neka su živi zdravi i srećni
Stana Meseldzija
Slava Bogu i hvala da ima tako divnih i dobrih roditelja i dječice, neka bi dao Gospod i više ovakvih primjera plemenitih roditelja i dječice.
Dejan Radosavljevic
Amin, Boze daj !!!
Ljiljana Popović
Amin Bože daj.
Goran Nina Bugarinovic
kako mi je zao da nisam posjetila manastir kada sam zivjela u blizini,, veliko hvala ocu gavrilu koji nam podari sve ove informacije
Nenad Badovinac
Roditelji se mole za zdravlje svoje dece ispred čudotvorne Ikone Presvete Bogorodice Lepavinske, a dečica su se molila Bogu, da ih roditelji ponovo dovedu ovde na ovo prelepo mesto u Lepavinsku kotlinu.
Danijela Jelača
...i ja se molim Bogu da opet dođem u divnu Lepavinsku kotlinu ...nedavno sam bila prvi put i istog časa sam poželila da ponovo dođem...
Zoran Tufegdžić
Veoma mali je broj bračnih parova koji se odlučuju na ovaj korak , tobože svi se pozivaju na krizu , a dali je to pravi izgovor ... zato bračnom paru Kojić i svim ostalim bračnim parovima koji su se odvažili na ovaj korak mnogo sreće i zdravlja od Gospoda .
o.Gavrilo
Lepi su vam komentari, sa lepim molitvenim željama, ali možda bi nekome među komentatorima ova hrišćanska porodica mogla da posluži i kao uzor. U ovo vreme, kad se u našem narodu širi "bela kuga", mnogodetne porodice kao što je porodica Kojić vraćaju nadu. Očevi i majke u tim porodicama su istinski podvižnici, koji se podvizavaju u izgradnji porodice kao male crkve. U Grčkoj ima mnogo hrišćanskih porodica sa mnogo dece i uverenje je među tamošnjim hrišćanima da se sam Bog brine o toj deci.
Milanka Pandurevic
Ovo je najveci i najljepsi dar od Gospoda ovoj porodici ova slatka decica........
Zoran Tufegdžić
Upravo tako o. Gavrilo , veliki broj nas kada vidi ovako mnogočlanu porodicu ima hvala dragom Bogu riječi hvale i lijepih želja , ali se samo mali broj odvaži da krene njihovim stopama , zašto , neznam , ali eto uz Božiju pomoć upravo ja i moja supruga smo se odlučili na još jedno dijete ( četvrto ) i prinovu očekujemo već u martu .
Endzi Andjelika
Bog ih blagoslovio i obdario ovakvim blagom na mnogaja ljeta
Verica Delova
Od Boga im dato.
 
 
(ova tema ima 8938 poseta)









 
 
 

Pročitano: 4863 puta