MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU (DI)



 BANJA MLJEČANICA

Maja Dimitrova
gde bese, i sta mozemo da lecimo u ovoj banji?
o.Gavrilo
Sve se može izlečiti osim godine se ne mogu vratiti unazad, kuhinja idealna za održavanje linije i kilaža se može doterati na oređenoj meri.
NemanjaiDanijela Mladenovic
Oče, svaki Vaš komentar, pa i da je duhovit šalje lepu poruku, ko hoće da čuje.
Cvija Milićević
Oče Gavrilo neka vam je prijatan boravak u banji,neka Bog da da se izlečite a godine neka nam idu svojim tokom možda je i dobro što nemogu vratiti se unazad ne bi nam bilo zanimljivo živeti...
Danijela Jelača
Uspešan oporavak i ugodan odmor dragi oče Gavrilo.
Milanka Pandurevic
Pomaze Bog Oce Gavrilo.Oce Blagoslovite!Dragi Oce zelimo vam sretan put i ugodan boravak u Banji Mljecanici .Nadamo se da ce te se odmorit i da ce te se vratite zdraviji....svako dobro od Gospoda....
Saša Lazić
Činjenica je da u banji oca uistinu rehabilitiraju jer dođe uvijek osvježen, odmoren na neki način, a šta sve na plećima nosi potrebno je i takvo ukrepljenje...
Mirjana Jovicic
Sretan put u oba smera, uspešan oporavak i prijatan boravak u Banji Mlječnici dragi o.Gavrilo.Ne marimo što se telo malo smanjuje, ako nam duša raste u meru visine Nebeske, obogaćena bogolikošću - kako naučismo iz jučerašnjeg Vašeg kazivanja. Ne sumnjam da će i tamo, u banji, za Vas svaki kontakt biti iskorišćena prilika, za nastavak Vaše ovozemaljske misije spasavanja duša, te, blagočestive riznice u novim licima.
Sladja Maksimovic
Svako dobro oče Gavrilo...
Milena Puaca
Uspjesan oporavak i ugodan boravak u banji oce Gavrilo.
Dusanka Rosic
Svako dobro Oče Gavrilo, želim Vam uspešan oporavak.
Ruzica Stojakovic
hvala OCE GAVRILO VISTE namuvijek drag gost sradoscu vas ocekujemo
o.Gavrilo
Hvala i vama sestro Ružica ako Bog da vidimo se sutra u banji na merenje pritiska ako budete na smeni.
Stana Meseldzija
Pomaže Bog dragi oče Gavrilo ! Dobro došli , svako dobro od Gospoda , prijatan boravak i uspješan oporavak u banji Mlječanici! Da Vas Bog čuva i Presveta Bogorodica!Amin!
Ljiljana Popović
Neka Vam Dragi naš Gospod da ukrepljenje. Amin Bože daj.
Dragica Mamić
Pomaže Bog dragi naš oče Gavrilo, blagoslovite! Uspješnu rehabilitaciju , prijatan odmor i svako dobro Vam želim Oče!
Cvijeta Raković
Uspjesan i ugodan boravak u Mljecanici oce Gavrilo!
Natasa Ilic Milovac
Pomaze Bog Oce, blagoslovite! Obradovali ste me ovom fotografijom i jos jednom nam pokazali da uvek i Vi mislite na nas. Hvala Vam do Neba. Sretan put, mir, odmor i radost Vam zelim od srca. Da Vam dragi Bog da da ozdravite a da u banju idete samo da okrepite telo od ovako napornog truda da nas odrzite na dobrom putu. Svako dobro.
Vidackovic Zivko
tusam boravio dve sedmice bilo je lijepo.
Gavril Jovevski
Pomaze Bog , otac Gavrilo . I ja vama zelim od sveg srca sretan put i sve najbolje od Boga i P.Bogorodica .
Mirjana Milutinovic
pomaze Bog OCE GAVRILO I JAVAM ZELIM SRETAN PUT OD SVEG SRCA SVE NAJBOLJE NEKA NAS BOG CUVA KDEGOD POSLI NEKA NAM NASPASENJE
Branka Krneta
Oce , da ste vi nama zivi i zdravi svako dobro od Gospoda.
Ranka Škorić
mnogaja ljeta oče Gavrilo. Moja Nevena uvijek ljubi vašu sliku na omotu knjige.Sad će 19. godinu dana. Već je prohodala. NIKAD neću zaboraviti kako ste me ohrabrili kad su skoro svi ustali na me da moram na abortus. Sad je svi vole i to oni koji su najviše bili protiv njenog rođenja a to su moj muž i moja majka. Ona prema njima pokazuje najveću ljubav i grli ih svojim ručicama a njima suze u očima. Kaju se. Prije nego sam znala da nosim dijete, vi znate bila sam u Ostrogu. Stalno osjećam blagoslov na mojoj kćeri. U našem manastiru sam se žalila presvetoj Bogorodici da neću imati pomoć dok ostarim. Sami muški u kući. I ja izmolih kćerku. Molila sam za kćer dok sam čistila crkvu i ona je sad pravi anđeo, dobra. Ovo pišem ne da bi se hvalila već da bi posvjedočila koliko je velik Gospod.Majke nedajte svoju djecu jer imeni su prijetili ali dat će vam Gospod snagu i sve ostalo. Neplaniranu trudnoću je isplanirao Gospod i ta su djeca gospodnja.Ona su njemu potrebna a nama spas i radost. Posmatram takve slučajeve oko sebe. Ono neželjeno dohrani roditelje. Ovo mi dugo leži na duši iželim da i Vi i drugi znaju moju priču. Oprostite što sam vas zamarala. Blagoslovite oče.
o.Gavrilo
Bog blagoslovio sestro Ranka, srećna da si blagoslovena od Gospoda i Prevete Bogorodice ti tvoja ćerčica Nevena tvoja dva sinčića i tvoj suprg Ranko da bude dobar domaćin i dobar otac svojoj deci.
Ranka Škorić
Hvala oče Gavrilo. Po vašim molitvama tako biva. Želim vam dobro zdravlje. Puno vas pozdravljamo!!!
Dunja Neda
Ranka,sestrice u Hristu,uživala sam čitati Tvoju ispovest,ali,doduše, sa suzom u oku.Bila si hrabra i energična,ali si imala čvrstu veru u Boga i On Ti je po volji svojoj i pomogao.Sada imaš još jedno Anđelče,a koje ima svoju braću i oca koji ju voli,a njena baka će uživati gledajući odrastanje male unučice,a kasnije i velike devojke.Neka vam Gospod i Presveta Majka podare zdravlje i dug život.Amin! Bože daj!
o.Gavrilo
mudri doktor
Posted on 11. jul 2012.
Beše jedna žena koja je imala dete staro nepunu godinu dana. Međutim, ne prođe mnogo vremena, a žena ponovo zatrudni. Rastuži se ona jako zbog ovoga, pa je dugo razmišljala šta joj je činiti. Odluči se, nažalost, na abortus. Dođe ona kod doktora i reče mu o čemu se radi.

“Ponovo, nakon godinu dana sam trudna i želim da abortiram” – reče ona doktoru.

Doktor se sažali na te njene reči, ali sa blagim osmehom na licu reče joj: “Imam za tebe jedno bolje rešenje”.

Žena se jako obradova pomislivši da će doktor da izvrši taj krvavi čin.

Međutim, doktor joj reče ovako: “Donesi mi to dete koje ti je staro godinu dana da njega ubijemo. I tebi će tako biti lakše, odmorićeš se od obaveza oko deteta dok ti ovo drugo ne dođe na svet. Za to vreme se provodi pa kada ponovo rodiš posveti se tom drugom detetu”.

Žena se jako začudi na ove doktorove reči i reče mu: “Doktore, pa to je ubistvo.”

A doktor je upita: “A šta je onda ovo što ti tražiš od mene da uradim? Veruj da zaista ne postoji nikakva razlika. U oba slučaja radi se o ubistvu.”

I tako doktor svojom mudrošću odvrati ovu ženu od ovog strašnog čina zvanog “čedomorstvo”.
Milomirka Sendekovic
kamo lepe sreće da je više takvih doktora
Stojan Gavrilovic
BOG BLAGOSLOVOIO
Stana Meseldzija
Slava Bogu bar se jedno čedo spaslo !
 

Black dominates the top of dress with little red accent as decoration. Halter strap applies spaghetti style to hold the rest of a-line wedding dresses. This red halter strap is matched with sweetheart neckline cut.

(ova tema ima 4448 poseta)

Pročitano: 5212 puta