MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA EMISIJE RADIO BLAGOVESTI SA FEJSBUK PROFILA O.GAVRILA - JULI 2012



  FEJSBUK PROFIL ARHIMANDRITA GAVRILA (VUČKOVIĆA)

o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU za dan 8. VII 2012. godine:
U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti, koji se emituje od 21 do 22 h, slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju tekst pod naslovom: Učenje Svetih otaca Crkve o duši čovječnoj.
o.Gavrilo
Pomaže Bog, večeras 08.07.2012 na Radio Blagovesti bilo je 81 priključenih kompjutera, i to iz Srbije 27, Bosne 26, Austrije 7, Slovenije 6, Hrvatske 6, Nemačke 4, Makedonije 3, Grčke 2.
Stojan Gavrilovic
POMAZE BOG
 
 
*  *  *

o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU za dan 7. VII 2012. godine:
U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti, koji se emituje od 21 do 22 h, slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju dva izvoda iz dnevnika starca Save Pskovo-Pečerskog: O POMISLIMA i NE SUDI BLIŽNJEM, NAROČITO SVEŠTENIKU.
Mirjana Milutinovic
POMAZE BOG OCE GAVRILO I SVA BRCO MOLITE BOGORODICU MAJKU BOZJU-I NASU ZA SPASENJE NASE,HVALA MIRJANA
o.Gavrilo
Pomaže Bog, večeras 07.07.2012 na Radio Blagovesti bilo je 84 priključenih kompjutera, i to iz Bosne 29, Srbije 24, Hrvatske 9, Austrije 9, Slovenije 5, Makedonije 4, Nemačke 4.
Stojan Gavrilovic
POMAZE BOG
 
 
*  *  *

o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU za dan 6. VII 2012. godine:
U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti, koji se emituje od 21 do 22 h, slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju tekst pod naslovom VIDEH SATANU KAKO KAO MUNJA SPADE S NEBA.
Maja Papic
Blagodarimo Oče na Bogougodnoj radio emisiji i sa radošću svaku dočekujemo!Blagoslovite Oče Gavrilo!
Sanja Martić
OCE BLAGOSLOVITE
Mirjana Milutinovic
Blagodarim OCE na Boguugodnoj emisiji.Blagoslovite OCE OCE GABRILO
o.Gavrilo
Pomaže Bog, večeras 06.07.2012 na Radio Blagovesti bilo je 96 priključenih kompjutera, i to iz Srbije 40, Bosne 30, Hrvatske 7, Nemačke 6, Austrije 6, Makedonije 4, Slovenije 2, Amerike 1.
Nenad Badovinac
Upravo slušam emisiju i razmišljam o mnoštvu načina na koje Bog usađuje u čoveka svest o Carstvu Božjem.. U tom slučaju čovekovom životu pridodaje sve životne radosti!
 
 
*  *  *

o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan5. VII 2012. godine.

U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti, koji se emituje od 21 do 22 h, slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju duhovnu pouku O NEVIDLJIVOM SVETU.
o.Gavrilo
Pomaže Bog, večeras 05.07.2012 na Radio Blagovesti bilo je 99 priključenih kompjutera, i to iz Bosne 34, Srbije 31, Hrvatske 9, Austrije 8, Slovenije 7, Nemačke 7, Makedonije 3.
Dusan Milosavljevic
Da li bi negde mogao da se pronađe tekst koji ste čitali? Mnogo mi se dopao i vaoma jak utisak ostavio naročito onaj deo u kome piše o osećaju kao da se zima odužila a proleće koje čekamo još ne dolazi, kasni......nikad nisam čuo da je neko tako dobro i lepo poređenje našao za ono što verovatno svi bar ponekad osećamo... Hvala, blagoslovite i pomjanite! Svako dobro od Gospoda i Presvete Bogorodice!
 
 
*  *  *
 
o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan 4. VII 2012. godine.

U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti, koji se emituje od 21 do 22 h, slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju dve pouke o duhovnom životu

svetog Filareta Moskovskog: "Neka Gospod Isus Hristos postane naše srce i naš život" i "O molitvi i molitvenom životu hrišćana"
Zorica Vujić Ex Bajin
Zapovest o molitvi je najsveobuhvatnija od svih zapovesti; ona obuhvata čitav čovekov duhovni život i njeno ispunjenje treba da postane neprekidno stanje ljudske duše. Nju je iskazao apostol Pavle u dve reči: MOLITE SE NEPRESTANO. (1. Sol. 5,17)
o.Gavrilo
Pomaže Bog, večeras 04.07.2012 na Radio Blagovesti bilo je 86 priključenih kompjutera, i to iz Bosne 28, Srbije 26, Hrvatske 9, Austrije 7, Slovenije 5, Nemačke 5, Makedonije 3, Italije 1, Švajcarske 1, Holandije 1.
 
 
*  *  *

o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan 3. VII 2012. godine.

U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti, koji se emituje od 21 do 22 h, slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju tekst pod naslovom:

MIRJANIN I POSLUŠNOST
Sanja Martić
BOG VAS BLAGOSLOVIO OCE I PODARIO DUG ZIVOT
o.Gavrilo
Pomaže Bog, večeras 03.07.2012 na Radio Blagovesti bilo je 104 priključenih kompjutera, i to iz Srbije 37, Bosne 31, Nemačke 9, Hrvatske 8, Slovenije 7, Austrije 6, Makedonije 3, Švajcarske 2, Grčke 1.
 
 
*  *  *

o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan 2. VII 2012. godine.
U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti, koji se emituje od 21 do 22 h, slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju tekst pod naslovom: Da li je lako biti monah?
Mirjana Milutinovic
Pomoz BOG OCE GAVRILO i sva braco u raju Lepavinskom molivsi se za mene i moju familiju hvala vam za svaki momenat paznje HVALA
Mirjana Milutinovic
Verijem OCE i Braco da nije lako nije meni lako slusavsi nekoliko osoba koje se sluze lazima i neiskrenocu pame boli dusa za pravdom a kamoli vama sa name na ovom svetu koji lutaju svuda MOLIM GOSPOD BOGA za vase ozdravljenje i zahvalnost sto cinite za nas.
o.Gavrilo
Pomaže Bog, večeras 02.07.2012 na Radio Blagovesti bilo je 108 priključenih kompjutera, i to iz Srbije 40, Bosne 29, Hrvatske 9, Slovenije 8, Nemačke 7, Austrije 6, Makedonije 4, Italije 2, Holandije 2, Švajcarske 1.
Rajka Jovovic
zelja m je da upoznam o. gavrila nadam se ispunjenju.
 
 
*  *  *

o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan 1. VII 2012. godine.
U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti, koji se emituje od 21 do 22 h, slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju tekst pod naslovom KO SU DEMONI I KAKAV JE NJIHOV UTICAJ NA LJUDE
Mirjana Milutinovic
Hvala oce Gavrilo za svaki minut vase pomoci stome spasavate zivota nase hvala Braci koja su nas docekali i pomoci za auto stosu mi izvukli na dan Vidovdan hvala vam za svaki minut proveden u vasem domu Yamolila bi vas dame spasete mene i moju porodicu.Oce Gavrilo koju molitvu da citam za pravdu istinu i izivljavljanje nad necijim zivotom dase sazna istina i pravda da pobedi.Hvala vam poz SVIMA BRACI i nadam se dase opet vidimo
Snježana Simovic
"Ištite daće vam se, kucajte otvorice vam se..."
o.Gavrilo
Pomaže Bog, večeras 01.07.2012 na Radio Blagovesti bilo je 97 priključenih kompjutera, i to iz Srbije 39, Bosne 28, Austrije 6, Hrvatske 6, Nemačke 5, Slovenije 4, Makedonije 3, Švajcarske 2, Italije 1, Belgium 1, Francuske 1, Engleske 1.
Simeon Jankovski
tesko mi je da se ukljucim
Tatjana Kremenovic
Odlicna tema,i to je vaoma vazno znati.Jer u Svetom Pismu pise da nasa borba nije protiv krvi i mesa, vec sa duhovima zlobe u podnebesju.Potrudicu se da poslusam ovu emisiju.
Natasa Ilic Milovac
Mnogi od nas ne poznaju dovoljno ovu stranu, pripisuju je bolestima uma, sujeverjem ili kome se već šta učini zgodno. Mnogi misle ja verujem u Boga ne može mi niko ništa. A mi smo toliko mali, grešni i opasnost nas vreba u svakom momentu. Treba o ovoj temi govoriti češće da ljudi nauče kad da prepoznaju uticaj zlih sila. U narodu se često kaže uhvatio ga bes, a danas to ima drugačije značenje. Pa nervoza, depresija, očajanje, gnev, psovke... Spasi nas Gospode! Hvala Oče na poukama.
Slavica Kosanovic Vucenovic
Pomaze Bog oce Gavrilo i blagoslovite. Ako me budete grdili za ovo sto cu napisati valda nece biti javno :))) Nemogu da kazem da slusam radio svako vece ali sam mislila da se od 10.06. moj komp . pokvario kad nece nikako da mi emituje radio Blagovesti a moj informaticar je bio takodje na g.odmoru.Od 1. do 10.sam bila i ja na odmoru i u medjuvremenu bila i kod vas.Tako ste bili raspolozeni i cili da nisam mogla da verujem da vas je bolest tako stigla.Ali kad su noge bolesne nemoze se brzo bezati. Malo se salim jer znam da se i vi ponekad nasalite. Ja sam ranije imala problema sa spavanjem i od kad slusam radio Blagovesti ja zaspim a neznam ni kad i vrlo cesto me prene vas glas kad nam pozelite laku noc.Ako me za ovo budete kritikovali -zasluzila sam. Svako dobro vam zelim i veliko hvala za vas trud.
 
 
*  *  *

Pročitano: 4144 puta