MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA EMISIJE RADIO BLAGOVESTI SA FEJSBUK PROFILA O.GAVRILA - MAJ 2012




o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan 31 V 2012. U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti koji se emituje od 21 do 22 h slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju nastavak duhovne pouke iz KNJIGE MISIONARSKA PISMA SV. VLADIKE NIKOLAJA.
http://manastir-lepavina.org/cms/upload/2012_05_31_21_00_33.mp3
Zlata Bogdanovic
Radio-emisija je vrlo dobra, poučna! Hvala oče Gavrilo! +++
  
 
*  *  *
o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan 30 V 2012. U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti koji se emituje od 21 do 22 h slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju nastavak duhovne pouke iz KNJIGE MISIONARSKA PISMA SV. VLADIKE NIKOLAJA.
http://manastir-lepavina.org/cms/upload/2012_05_30_21_01_32.mp3
LJiljana Botić Vilotić
Blagoslovite oče Gavrilo! Saslušah Vašu emisiju .Svako pismo nosi različitu pouku.Ostalo mi je upečatljivo to kako je duša probuđenog i pokajanog čovjeka poput tek rođenog djeteta.Duhovni preobražaj nastaje kod čovjeka kada upozna Gospoda,i trudi se da ostane na tom jedinom istinskom putu.
   

*  *  *
o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan 29 V 2012. U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti koji se emituje od 21 do 22 h slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju nastavak duhovne pouke iz KNJIGE MISIONARSKA PISMA SV. VLADIKE NIKOLAJA.

http://manastir-lepavina.org/cms/upload/2012_05_29_21_00_24.mp3
Maja Papic
Blagodarimo oče Gavrilo na radiju Blagovesti!Slava gospodu za sve!
Dunja Neda
Slava Gospodu i sada,i uvek,i u sve vekove vekova,amin! Hvala Vam oče Gavrilo za sve što činite za nas,grešne, podižete nas pale,poučavate nas i usmeravate na puteve Gospodnje.Svako Vam dobro od Gospoda i Presvete Majke,amin.Bože daj!
NemanjaiDanijela Mladenovic
Oče, iako sam odavno čitala ove odeljke iz Misionarskih pisama što ste Vi večeras pročitali nama, tek večeras su mi se mnoge, mnoge stvari razjasnile...valjda je i za to potrebno da čovek sazri. Laka i molitvena noć.
Natasa Ilic Milovac
Hvala Oče, laka noć.
   

*  *  * 
o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan 28 V 2012. U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti koji se emituje od 21 do 22 h slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju nastavak duhovne pouke iz KNJIGE MISIONARSKA PISMA SV. VLADIKE NIKOLAJA.
http://manastir-lepavina.org/cms/upload/2012_05_28_21_00_29.mp3
LJiljana Botić Vilotić
Blagoslovite oče Gavrilo!Kupila sam knjigu Misionarska Pisma Sv.Vladike Nikolaja,pročitala je i poklonila. Svako pismo nosi svoju pouku,veoma korisna knjiga za duhovno napredovanje. Divan izbor teme za slušaoce.
   

*  *  *
o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan 27 V 2012. U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti koji se emituje od 21 do 22 h slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju duhovne pouke iz KNJIGE MISIONARSKA PISMA SV. VLADIKE NIKOLAJA.

http://manastir-lepavina.org/cms/upload/2012_05_27_21_00_15.mp3
   

*  *  * 
 
Jasmina Kesic Ex Gvojic
Skromno ali funkcioniše i daleko se cuje, podrav iz Ugrinovaca Bivsa slavonka.
o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU Za dan 26 V 2012.
U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti koji se emituje od 21 do 22 h slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju duhovnu pouku pod naslovom: VLADIMIR KRUPIN - UDEO MAJKE BOŽIJE.
http://manastir-lepavina.org/cms/upload/2012_05_26_21_00_29.mp3
Milan Trkulja
Oce Gavrilo svojom svestranoscu i pravom rijecju vodite nas,vase rijeci dolaze nam kao blagoslov u ovim teskim danima...pozdravljam vasu radio emisiju.
   

*  *  *
 
o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU - Za dan 25 V 2012.
U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti koji se emituje od 21 do 22 h slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju duhovnu pouku pod naslovom: PRIZIV KA POKAJANJU.
http://manastir-lepavina.org/cms/upload/2012_05_25_21_00_18.mp3
   

*  *  *
o.Gavrilo
NAJAVA ZA EMISIJU - Za dan 24 V 2012.


U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti koji se emituje od 21 do 22 h slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju duhovnu pouku pod naslovom: Sveti Jovan Zlatousti - POUKA ŽENAMA.
http://manastir-lepavina.org/cms/upload/2012_05_24_21_00_57.mp3
Zlata Bogdanovic
Hvala, unapred! Laku noć! +++
Tankosava Damjanovic
Dragi oče, blagoslovite! Pre nego što svane sutrašnji dan, želim da Vam od srca čestitam rođendan! Da Vas Bogomajka i sveti Simon Zilot, Vaš zaštitnik, čuvaju i sačuvaju, i daruju Vam dobro zdravlje i dug život i sva blaga od Vaskrslog Gospoda! Na mnogaja ljeta! Amin! Bože, daj!
Dejana Deja
I ja Vam zelim srecan rodjendan, mnogo zdravlja i dug zivot!
Jelena Maksič
Srečan rođendan oče Gavrilo,zdravlja mira i blagostanja na mnogaja leta.
Branka Krneta
Srecan zivot oce Gavrilo, svako dobro od Gospoda. Da vas cuva Presveta Bogorodica , svi Sveti i Andjeo Boziji na mnogaja ljeta. Mir, zdravlje i radost vam od Gospoda. Amin. Boze daj.
Branka Krneta
Srecan praznik svima neka nam je na zdravlje i spasenje. Amin. Boze daj.
Svetlana Markovic
Srecan praznik oce Gavrilo, vama, svoj bratiji , prijateljima i postovaocima Mn.Lepavina.Neka vam Gospod podari svaku blagodat, da ste nam dugo na FB, u slavu Bozju a na korist nasu.
Radojka Savić
Sretan Spasovdan svim ljudima!
NemanjaiDanijela Mladenovic
Ovo bi trebale da čuju posebno one žene koje misle da je hrišćanstvo "staromodno" a bore se za neka ženska prava, jer je upravo i jedino u našoj veri žena uzvišeno biće, do mere bogolikosti, sa svojim obavezama i odgovornostima koje su joj u naznačenju njenog imena data od Boga. Hvala oče na ovom odabiru teme.
Dragica Mamić
Pomaže Bog oče,blagoslovite! Iskrene čestitke i želje da Vam Gospod naš i Presveta Bogorodica podare dug život i dobro zdravlje. Večerašnja tema na radiju Blagovesti, daće Bog ,da mnogim ženama povrati izgubljenu vjeru u sebe i svoju Bogom darovanu ulogu i odgovornost rađanja, kako potomstva tako i rađanje vjere, radi spasenje sebe, svoje porodice i svog vjernog naroda pravoslavnog.Daće Bog da shvatimo da se žena jedino potpuno ostvaruje ulogom dobijenom od Stvoritelja i da nam to uvijek bude osnovna vodilja u životu,bez obzira na pomućene i poremećene vrijednosti u vremenu u kojem živimo.
Milica Perunovic Ivanovic
Večerašnju temu s nestrpljenjem očekujem, jer znam da će mi biti od koristi za nauk, i duhovno ukrepljenje. Žalim samo što od sjutra na duže vrijeme neću imati pristup internetu, odlazim na selo.Nedostajaće mi vrlo Vaša radio emisija oče Gavrilo. Ali s Gospodnom u srcu,inače u isto vijeme odlazim na večernje poslušenje, tako da ćemo ipak biti svi skupa.
Ljubica Bilic
od Boga Vam zdravlje oGAVRILO I DAO BOG DA JOS DUGO SLUSAMO VAS GLAS I DIVNE POUKE KOJE SU NAM OD KORISTI!!!!SRECAN RODJENDAN U ZDRAVLJU GA PROVELI ,
Dunja Neda
Amin! Bože daj!
  

*  *  *
 

o.Gavrilo
NAJAVA ZA RADIO EMISIJU - Za dan 20 V 2012.
U večerašnjoj emisiji na Internet Radio Blagovesti koji se emituje od 21 do 22 h slušaoci će, osim akatista Presvetoj Bogorodici i duhovne muzike, moći da čuju duhovnu pouku pod naslovom: PROZORLJIVAC IZ URŽUMA.
http://manastir-lepavina.org/cms/upload/2012_05_20_21_00_28.mp3
Saša Lazić
Teme koje nam otac daje točno su odmjerene za naš uzrast, negdje smo na srednjem obrazovanju, vrtić i osnovnoškolsko obrazovanje smo prošli, ali nas čeka još puno, fakultet, magisterij i doktorat...moramo biti u plićaku gdje su male ribice jer u dubokom grabežljivice vladaju, a sa njima se bore samo iskusni "plivači"...no, kada je uz nas naš čuvar, nema strahova...
NemanjaiDanijela Mladenovic
Ono što će mi ostati zauvek u pamćenju, iz ove emisije je: U Crkvu se ide dokle noge idu!!!
 

 

 

 

Pročitano: 4746 puta