MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU (CDXCIII) MITROPOLIT SMOLENSKI I KALJINGRADSKI G. KIRIL U POSETI MANASTIRU LEPAVINI
 
 
o.Gavrilo
Na praznik sv. Velikomucenice Marine - Ognjene Marije, 30./17. jula, sveta obitelj manastira Lepavine bila je udostojena pastirske posete Njegovog Visokopreosvestenstva Mitropolita smoljenskog i kalinjingradskog G. Kirila, koji je stigao u pratnji nadleznog arhijereja Njegovog Visokopreosvestenstva Mitropolita zagrebacko-ljubljanskog G. Jovana. Medju gostima su bili i ambasadori Ruske Federacije u Hrvatskoj i Sloveniji, Njihove Ekselencije Eduard Kuzmin i T. Karahanov, kao i prvi savetnik Ruske ambasade u Hrvatskoj gospodin Igor Arzajev. Nakon sto se poklonio cudotvornoj ikoni Presvete Bogorodice Lepavinske i Svetom Prestolu, te se upisao u Sveto Jevandjelje, ugledni arhijerej iz bratske Ruske crkve i predsednik spoljnih crkvenih poslova Moskovske patrijarsije, Visokopreosveceni G. Kiril, blagoslovio je sve vernike koji su se okupili da ga docekaju.
Vesna Jovanovic
Presveta Bogorodice Lepavinska, moli Boga za oce naše Crkve!
o.Gavrilo
Poseta je bila: U Lepavini 30 juli 2001 godine
Zlata Bogdanovic
Lepo izgleda +++
LJiljana Botić Vilotić
Divan Blagoslov G.Kirila!Gospode velika je Milost Tvoja.Blago onome ko u Tebe vjeruje i ko se u Tebe nada.
Natasa Ilic Milovac
Nasa dva bratska naroda i lepa nasa pravoslavna vera treba da nas jos vise ujedine i sacuvaju od pogibi. Divna prilika i lepe reci i blagoslov i Njegovog Visokopreosvestenstva Mitropolita smoljenskog i kalinjingradskog G. Kirila i Njegovog Visokopreosvestenstva Mitropolita zagrebacko ljubljanskog i cele Italije G. Jovana.
Dunja Neda
Predivno,Oče!Hvala Vam mnogo.Neka su Gospod i Presveta Majka sa Vama,amin.Bože daj!
 

Pročitano: 2208 puta