MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

RADIO BLAGOVESTI NA ANDROID MOBILNOM TELEFONURadio player - "Radio Blagovesti" služi sa slušanje Internet Radio Blagovesti koji se emituje iz Manastira Lepavine. Program uređuje i vodi Arhimandrit Gavrilo (Vučković). Emitovanje je uživo svakodnevno od 21h-22h (po srednjoevropskom vremenu). Programsku shemu možete pogledati na manastirskom sajtu: http://www.manastir-lepavina.org/stranica.php?id=18.

Uputstva: Pokrenite "Radio Blagovesti" u periodu od 21h-22h.
Za slušanje pritisnite funkciju: POKRENI.
Za slušanje arhiviranih emisija pritisnite funkciju: ARHIVA.

Aplikaciju za slušanje RADIO BLAGOVESTI možete preuzeti OVDJE <<<klikni

 Sa blagoslovom iz Manastira Lepavine

Izvor: https://play.google.com/KOMENTARI SA FEJSBUK PROFILA O.GAVRILA

o.Gavrilo
Radio player - "Radio Blagovesti" služi sa slušanje Internet Radio Blagovesti koji se emituje iz Manastira Lepavine. Program uređuje i vodi Arhimandrit Gavrilo (Vučković). Emitovanje je uživo svakodnevno od 21h-22h (po srednjoevropskom vremenu). Programsku shemu možete pogledati na manastirskom sajtu: http://www.manastir-lepavina.org/stranica.php?id=18.

Uputstva: Pokrenite "Radio Blagovesti" u periodu od 21h-22h. Za slušanje pritisnite funkciju: POKRENI. Za slušanje arhiviranih emisija pritisnite funkciju: ARHIVA.

http://www.manastir-lepavina.org/vijest.php?id=6083

Sa blagoslovom iz Manastira Lepavine

Izvor: https://play.google.com/
Stamenko Mijatović
Pomaže Bog oče , ova aplikacija je baš korisna i jednostavna za korištenje . Sad radio Blagovesti možemo da slušamo na mobilnim telefonima bilo gdje se nalazili ... stavimo slušalice i... u tišini doma svog , na putovanju, u šetnji ili da podijelimo sa prijateljima sa kojima smo u tom trenutku.
Milanka Pandurevic
Pomaze Bog oce ,aplikacija preko telefona funkcionise bez problema upravo je koristimo ....hvala vam oce sto nam pruzate mogucnost da bilo gde smo mozemo da slusamo radio Blagovesti.....Bog i Presveta Bogorodica nek vas cuvaju ...Oce vama i Bratiji neka je sretan sutrasnji praznik Blagovesti i Lazareva subota....
Nina Milic Krivokapic
Srecan praznik i daleko i dugo da se cujete!
Saša Lazić
Eto, prije samo par godina zapisi u časopisu bili jedini način pronošenja riječi Božije, sad odeš na goru na svjež zrak i uključiš mobitel i bez problema slušaš svakodnevno riječ Božiju i to na gori, gdje je i Gospod često propovjedao, zar to nije dar ??
Tihomir Ilic
zbog čestih problema sa netom ili dok sam u putu ovo je pravo rješenje
LJiljana Botić Vilotić
Blagoslovite oče Gavrilo! Divno još jedan od načina da slušamo Vaše radio emisije.

Pročitano: 6343 puta