MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA FOTOGRAFIJE SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU (CCCLX)



KAKO SAKRITI AKTIVNOST NA FEJSBUKU

o.Gavrilo
Fejsbuk je nedavno dodao novu funkciju koja omogućava korisnicima da sakriju svoju aktivnost od drugih korisnika. Sve u svemu, ovo je karakteristika/mogućnost koju su mnogi želeli godinama. Funkcija koja je istaknuta na Josh Constine sajtu ranije ove nedelje, veoma je jednostavna za upotrebu. Sve što treba da uradite je da posetite svoj profil i uključite funkciju koja će sakriti razne vrste vaše aktivnosti od drugih.

Na primer, ako ne želite da drugi vide da pišete komentare na nalozima vaših prijatelja, listajte na dole svoj profil dok ne dođete do jednog od svojih prethodnih komentara i kliknite ne "X". Fejsbuk će vas tada pitati "da li zaista želite da sakrijete sve komentare". Samo kliknite na "sakrij sve" (Hide All) i vaši komentari će ubuduće biti sakriveni. Ukoliko kasnije želite da izmenite ova podešavanja možete to da učnite u bilo kom trenutku, samo dođite do dna profila i učinite to na funkciji “Edit Options”.

06.05.2011
Izvor: http://software.benchmark.rs/vesti/kako_sakriti_aktivnost_na_fejsbuku

o.Gavrilo NAPOMENA: Svaki komentar koji se ne bude odnosio na postavljenu fotografiju biće obrisan. Takođe, molim Vas da ne kopirate druge tekstove i onda ih stavljate u komentare, nego svojim rečima – svako za sebe, bez diskusije sa drugim komentatorima i iznošenja kritika na račun drugih - napišite svoj komentar. Izbegavajte i postavljanja linkova na razne klipove sa You Tubea.
Svako ko bude vređao ili širio mržnju na verskoj, nacionalnoj osnovi biće udaljen i banovan. "Svoje čuvaj tuđe poštuj"
Ovde je mesto samo za komentare na postavljen tekst. Molim Vas da poštujete ovu napomenu

o.Gavrilo Zamolio bih vas da komentare ne pišete velikim, nego malim slovima.



Dunja Neda
Pomaže Bog,oče Gavrilo! Upravo sam se vratila sa posla i pročitala ovu poslanicu.Ponekad je zaista potrebno tako postupiti.Hvala Vam mnogo na svemu što činite za nas.Hvala Jedinom Gospodu što nam je poslao Vas - našeg velikog duhovnika i prosvetitelja.


Gordana Radinovic Ex Kovach hvala,mnogo ste mi pomogli!



Predrag Tesic
O Bog Vas pomog'o i danasnja slava i Sveti Georgije pa od koga i cega sakrivati aktivnosti na fejsbuku?



Predrag Tesic Ja vala obrisem samo kad unaprijed znam komentare i da ce da me drugari smaraju i da gubim vrijeme objasnjavajuci. Svejedno sve sto napisemo CIA ima memorisano...CIA snajka, to je k'o kad bih zamolio kidnapere da mi pricuvaju dijete dok ja skoknem da obavim nesto..absurd..bolje nek' se igra sa drugom djecom u parku ako vec mora da ostane samo..


Aleksandar Poznanovic
pomoz Bog,nije mi bas jasna ova objava,pridruzujem se predhodnom pitanju.srecan praznik



Goran Katic
Ako nam je neko prijatelj na profilu, zašto se kriti od nekoga? Sve sam više siguran da baš zbog raznih filtera (sada i sakrivanja) i mogućnošću blokade, ovaj vid komunikacije vodi u daljem otuđenju ljudi jedni od drugih i među onima koji su nam" prijatelji" na profilu. Uz to i zanemarivanje uživog viđanja i sve više oslanjanja na virtuelno briše iskrenu duhovnu emociju između ljudi...


Stana Meseldzija
Nije problem i ne krije se komentar od prijatelja, već od zloupotrebe drugih koji nisu baš dobronamerni-može se zloupotrebiti ili već kad nešto hoćemo pitati što nije za one koji nisu prijatelji , a dostupne su im te naše informacije.Hvala Oče za divno jasno i stručno objašnjenje kako se to i radi.


Predrag Tesic ‎17. Jer se brojashe s nama, i bijashe primio dijel ove sluzbe. 18. On dakle stece njivu od plate nepravedne, i puche po srijedi...(Djela Apostolska)



Zeljko Jovisic
izvinjavam se sto skrecem sa teme , ali dali zna neko sto nema poslednjih par dana Radio Blagovesti ? i kada ce opet krenuti ?



Milena Puaca
Neka se nadje ako nekada zatreba ,sa znanjem treba uvjek ici naprijed.



Stamenko Mijatović
To mi se čini zamornim, imam nekoliko stotina prijatelja i pišem komentare, na slike, bilješke, linkove.....i sad da razmišljam kome sam šta napisao . Za privatnu- ličnu prepisku postoji meil ...čak i na FB



Dragana Pecanac
Zašto kriti komentare od drugih osim ukoliko se istih ne stidimo ili su neprimjereni?! Radio Blagovijesti valjda idu ponovo od 01.06 :)



Radomirdrugi Vucic
Treba ispostovati te ljude koji to zele i sad im je facebook omogucio tu novu funkciju, jer u tekstu pise:"...Sve u svemu, ovo je karakteristika/mogućnost koju su mnogi želeli godinama..."
 


Saša Lazić Svakako da i ta opcija će naići na svoje. Ali onda će vjerovatno i dio smisla ove društvene mreže biti sakriven. No dobro je ponuditi mogućnosti pa tko šta želi neka izabere!!



Radomir Grešni
Oče, molim te moli Boga za nas, za mene i moje bližnje da nas izvede Bog na pravi put i da nas vodi da donesemo prave ODLUKE i poteze u ovim ključnim trenutcima u životu.



Mihajlović Mladen
je li ovo oče da sakrijemo ponešto od vas, da negledate zlo očima !



Mirjana Jovicic
Blagodarim oče Gavrilo, juče sam pomislila kad sam ovu inf.pročitala da se šalite sa svima nama i obradovala sam se što ste se "pojavili". Opcijom "sakrij sve" fb bi izgubio svoju suštinu: zadovoljenje potrebe za komunikacijom sa svetom, razmene mišljenja, iskustava, znanja, svih onih koji žele.

Dragocena je mogućnost da se klikom na "x" obriše pojedinačno nešto što je nepoželjno.Pre 2 god.sam na fb upala bez elementarnih znanja o mogućnostima koje pruža, pa sam ne znajući za taj "x" oplakala glupost koju sam u brzini napisala.Uverena sam da će ova inf. mnogima dobro doći.
 

Pročitano: 3523 puta