MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA MISIONARSKI RAD O. GAVRILA - SA SKYPE-a






Pomaže Bog dragi oče.

Hvala Bogu kad nas je veceras bilo najvise (71 slušalac) do sad,znaci napredujemo. Izgleda da je mnogima interesantna ova tema o zlim duhovima. Gospod sa svima nama dragi nas duhovni oce.


Sestra Dragana, 22.oktobra 2009.



Pomaže Bog dragi oče Gavrilo! Blagoslovite.

Povećava se stado, stalno raste, zahvaljujući Vašem velikom trudu došlo je do broja 71.Radujem se radi toga i čestitam Vam. U Vašem glasu sinoć osjetila sam mnogo ljubavi, radosti i neke uzvišene sreće kada ste nam saopštaili koliko je bilo uključenih kompjutera.Neka nam svima  a prvo Vama, oče, molitve koje čitate budu na spasenje.Želimo Vam svako dobro od Gospoda i Presvete Bogorodice.
 

Sestra Vladislava, 22 oktobar 2009.

 
Pomaže Bog oče Gavrilo!
 
 U početku mi je bilo teško da slušam Radio Blagovesti  i mnoge su mi misli dolazile i  nekako kao da sam jedva čekala da prođe molitva. Bilo mi je naporno,  ali bila sam uporna. Čak sam i  i onda kada sam jako bila umorna i legala da  da spavam , navijala sat da me probudi za molitvu.  Bilo mi mi je  teško onda da ustanem,  ali posle mi je bilo drago i bila sam radosna što sam uspela.

Jednom se desilo da nisam mogla da slušam zato što internet nije hteo da radi. I onda sam se odmah unervozila i panika je  nastala, pa sam počela sama da se molim i shvatila sam da je red meni jako važan,  jer sam ja slaba u veri. Sada već jedva čekam da počne molitva i nije mi teško, ali me muči što posle se preopteretim,  pa mi se sve zapetlja, pa me muče preispitivanja, te zašto ovo ovako radim,  pa ovo ne valja,  pa ono moram da ispravim i onda izgleda kao da nema izlaza, a Vi ste mi još davno rekli da nije lako kada je neko na sebe natovario mnogo tereta.

Ja sam  se pitala kako da se rasteretim i Vi ste rekli jedno po jedno da se radi. Tako  sam  neke stvari  uspela da ispravim,  ali ima još mnogo, mnogo toga da se uradi  . Kad počnem da mislim o tome,  onda se unervozim, a  Vi ste rekli da smirenje tera zle duhove. Ja sam nervozne prirode i to mi je najveći problem. Uspaničim se lako  i meni je sve strašno onda . Onda se setim da ipak treba sve jedno po jedno, pa se malo smirim. Daće Bog dobro. Oče,  ja se nadam i verujem.


Sestra Zorica, 20. oktobra 2009. god.



 

Pročitano: 5075 puta