MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

27. KOMENTAR NA MISIONARSKI RAD O. GAVRILA - sestra Veselinka



Pomozi Bože. Blagoslovite oče Gavilo.

 Dragi oče Gavrilo,evo je prošlo nekoliko mjeseci od kada sam sa svojom porodicom posjetila manastir Lepavinu i poklonila se Čudotvornoj Ikoni  Presvete Majke Bogorodice Lepavinske. Tačnije na veliki praznik Svetih Apostola Petra i Pavla.Još i danas slažem u srcu prelijepe i gotovo nestvarne utiske sa Svete Liturgije i uopšte boravka u manastiru.Manastir Lepavinu sam upoznala preko Vašeg sajta i u meni se rodila velika želja da ga posjetim sa svojom porodicom. I Presveta Majka Bogorodica mi je ispunila želju i udostojila nas je posjete i Vašeg blagoslova.Moju sobu od tada krasi prelijepa ikona Majke Božije Lepavinske pred kojom se molim.Nadam se da će me Majčica naša udostojiti opet posjete manastiru i tome se unaprijed radujem.

Hvala Bogu preko Vašeg sajta svakodnevno zavirim u našu divnu svetinju i napojim žednu dušu slatkom besjedom Vaših razgovora i duhovnih pouka.Molimo se Bogu da nam još dugo poživite i zdravlje da Vas posluži da nastavite svoj trud na Božijoj njivi nama tako dragocjen. Dragi oče Gavrilo,htjela bi Vas zamoliti da se pomolite pred Čudotvornom Ikonom Majke Božije Lepavinske za zdravlje dječaka Stefana ,koji ima zakazanu komplikovanu operaciju 21. oktobra.Protekla tri mjeseca mnogo je patio i on i njegovi roditelji.

Pomenite me u svojim molitvama za zdravlje i duhovni napredak kao i mog supruga Slobodana i djecu Luku,Mariju i Nikolu i mog brata Veselina.

Svako dobro Vam želim dragi naš oče Gavrilo i veliki pozdrav bratiji manastira.


sestra Milanko Veselinka,

Novi Sad, 15. oktobar 2009
 

Pročitano: 3571 puta