MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

18. KORISTITI INTERNET U DOBRE SVRHE!!!




KORISTITI INTERNET U DOBRE SVRHE!!!



Kabinet u Osnovne škole :"Desanka Maksimović"

Učenici VII-3 , VIII-1 i IX-5 Osnovne škole :"Desanka Maksimović"iz Prijedora sa svojom nastavnicom Stanom Meseldžijom  ,na nastavi informatike, na temu „Internet“ i „Osnove mrežnih komunikacija“, posjetili su lepavinski sajt i upoznali se sa knjigom oca Gavrila „Duhovni razgovori“.

 
Osnovne škole :"Desanka Maksimović"iz Prijedora sa svojom nastavnicom Stanom MeseldžijomOsnovne škole :"Desanka Maksimović"iz Prijedora sa svojom nastavnicom Stanom Meseldžijom

















Ideja nastanka ovakvih sajtova, kao što je sajt manastira Lepavina, po ko zna koji put je potvrdio dobrobit svog postojanja .Čitajući poruke oca Gavrila o internetu, došli su na ideju da sami izlože neka svoja viđenja o ovoj temi i primjene ih preko interneta. Izradili su  panoe, koji će krasiti zidove kabineta i omogućiti ostalim učenicima da usvajaju znanja iz ove oblasti. Korištenje interneta u dobre svrhe, koju su djeca ove škole prepoznala na lepavinskom sajtu, podstakla je zdravu misao o virtualnom svijetu,  kao mjestu na kojem se može kvalitetno provesti dio vlastitog slobodnog vremena, gdje možemo sretati druge osobe i izmjeniti misli za dobrobit svih nas.




















Osnovne škole :"Desanka Maksimović"iz Prijedora sa svojom nastavnicom Stanom Meseldžijom


Zaključak učenika je:  Koristiti internet u dobre svrhe!


PANOI KOJE SU RADILI UČENICI NA TEMU "INTERNET" I "OSNOVE MREŽNIH KOMUNIKACIJA"
(klikni za uvećanje)




















U Prijedoru 18 Septembra 2009.

Pročitano: 4008 puta