Тежак дан      A-   A+  


о.Гаврило
Било је ово рано ујутру, у предграђу Брикама, Гамбија... Сваки дан афричке жене напорно раде. Ово је уобичајена слика из многих земаља Африке. Превод са енглеског Д.П.
Душан Петровић
Нема краја немилости запада.
Душан Петровић
Гледам сви глуме, сви певају, сви свирају, кола и зене у детињим музицхким спотовима репују емисије синови орузја на десцоверѕ каналу стално неке експлозије динамита а милости само у убогима и сиротима. Док се ми боримо и трудимо колико су нам снаге против греха у болестима, понизењима искусхењима која на голубовима изгледају залосније.
Предраг Тркуља
Али након напорног дана,лијепше се спава,могу вам рећи. Кад погледамо какав је један дан,неког ко "ужива" (боље речено,не ради ништа) све благодети овога свијета,тај се испражњава преко ноћи,а шта ноћу може да ради,него да се "посвети" пороцима,онда сљедећи дан и ноћ исто,могу вам рећи,да су слабе шансе,да тај исти зиви мирним о Богом надахнутим животом...
Оливера Даниловић-Рађа
већина нас није ни свјесна како нам је лијепо и добро и још се жалимо ,нисмо задовољни ,стварно смо грешници ,шта би требали ови људи рећ какав је њихов живот а можда су у души бољи људи од нас ,колико год имамо хтјели би још и никад нам није доста а кад би дали овим љдима само један мали дио онога што имамо превише јако би им олакшали свакодневицу
Душан Петровић
Досхла ми је помисао да неко треба да изадје и разлуцхи прелести на глобалном нивоу. Изасхао је један доктор Мирољуб Петровиц који је у документарцу који се зове: "Ко влада светом" објаснио мада се не придодаје томе превелика пазња те цхак и ометају дјаволи и мадјијају да то није истина али јесте. Сатанистицхке секте њима је луцифер бог и како га они зову светлоносха. А нас прелесте, разуверавају, неразумевање медју људима, раскол мене су толико омели у развоју све би их ја разоткрио али до тацхке размисхљања како размисхљају, срца дусхе, како варају и открице се свацхија дела али треба да се отркрију и срца и нацхини размисхљања јер варају на велико. А схта демони раде од Америцхког зла праве јосх зла у Србији па це један несрецник у Србији бити заведен док је јосх дете. Порицаце тебе а они невидљиви, сакривени не видисх их како размисхљају мозесх само да претпостављасх јер це порицати срцхано. А лагаце како стигне не видисх га невидљив је теби мозе те лагати годинама... а неце томе придавати велики знацхај. У име Оца и сина и светога духа Амин презирем их и у борби сам против њих црних батине це добити али цхини ми се да је недран од батина тај. И не залим га имао је тај времена да се покаје није хтео знамо схта га цхека и то је то не зали га ни секунду лагаце.
Душан Петровић
Ако га залисх он це и даље покусхавати да те лазе.
Добрана Комнениц
Понекад је лаксе носити терет на глави него у глави. Испробала сам их.
Суада Суботиц
Нисмо свјесни наших природних љепота и не знамо је поштовати,овој храброј жени је овако сваки дан!
Саша Лазић
Битно да знамо кукати како нам је тешко, а нисмо ни свјесни како је неком тешко..
Анђелка Марјановић
храбрим женама ништа није тешко
(ова тема има 4192 посета)

Прочитано: 3508 пута

Број посјета од 11. Априла 2012. године