Мали пастир      A-   A+  о.Гаврило
Ова црно бијела фотографија потиче из 1993. године. Настала је у Еритреји током референдума о независности од Етиопије. Фотограф који је тамо боравио отпутовао је са организацијом која је помагала развој локалне пољопривреде. Путовали су око 70-80 км јужно од Асмара, главног града Еритреје, надгледајући пројекте наводњавања у мањим селима. Ова земља налази се у близини села Егри Мекел и види се да јој треба наводњавање. На слици се налази дјечак који чува стоку своје породице. Превод са енглеског Д. П.
Зора Глигориц Згоњанин
Бозе драги а ста ту имају да пасу краве камен и само камен . Акоје ЕРИТРЕЈА ОНДА ЈЕ МАЛИ ПРАВОСЛАВЦИЦ ЦУВА СВОЈУ КРАВИЦУ .нека им је Бог у помоци
Предраг Тркуља
И ја реко,није лако ни пастиру,а кравама поготово,али нека им је Бог на помоћи,ваљда се ту види чистота душе,да човјек и остала Божија створења знају бити задовољани и са то мало шта имају. Заиста нема се шта пуно видити,али слика сама по себи пуно говори.
Зора Глигориц Згоњанин
Предразе опрости за тренутак мало смеха сада сам приметила па то није кравица НО во бик .Леп поздрав свима опростите на непазњи
Живојин Бабић
Слика више говори него хиљаду ријечи
Јоко Оно
Ако је то било 93 онда си представите, да је сада још горе. Киша тамо све ређе пада. На жалост! Клима се мења и ми смо један од узрока. Помозите на сваки могући начин, мислите на вашу околину (не само на људе - везе не остварујемо само са људима) и наравно молите се!
Суада Суботиц
Х2о је извор живота надам се да бар дио наводњавање успјело,помолимо се за њих сви!!!!
(ова тема има 4632 посета)

Прочитано: 3273 пута

Број посјета од 11. Априла 2012. године