Mali pastir A-   A+  o.Gavrilo
Ova crno bijela fotografija potiče iz 1993. godine. Nastala je u Eritreji tokom referenduma o nezavisnosti od Etiopije. Fotograf koji je tamo boravio otputovao je sa organizacijom koja je pomagala razvoj lokalne poljoprivrede. Putovali su oko 70-80 km južno od Asmara, glavnog grada Eritreje, nadgledajući projekte navodnjavanja u manjim selima.
Ova zemlja nalazi se u blizini sela Egri Mekel i vidi se da joj treba navodnjavanje. Na slici se nalazi dječak koji čuva stoku svoje porodice. Prevod sa engleskog D. P.
Zora Gligoric Zgonjanin
Boze dragi a sta tu imaju da pasu krave kamen i samo kamen . Akoje ERITREJA ONDA JE MALI PRAVOSLAVCIC CUVA SVOJU KRAVICU .neka im je Bog u pomoci
Predrag Trkulja
I ja reko,nije lako ni pastiru,a kravama pogotovo,ali neka im je Bog na pomoći,valjda se tu vidi čistota duše,da čovjek i ostala Božija stvorenja znaju biti zadovoljani i sa to malo šta imaju. Zaista nema se šta puno viditi,ali slika sama po sebi puno govori.
Zora Gligoric Zgonjanin
Predraze oprosti za trenutak malo smeha sada sam primetila pa to nije kravica NO vo bik .Lep pozdrav svima oprostite na nepaznji
Živojin Babić
Slika više govori nego hiljadu riječi
Joko Ono
Ako je to bilo 93 onda si predstavite, da je sada još gore. Kiša tamo sve ređe pada. Na žalost! Klima se menja i mi smo jedan od uzroka. Pomozite na svaki mogući način, mislite na vašu okolinu (ne samo na ljude - veze ne ostvarujemo samo sa ljudima) i naravno molite se!
Suada Subotic
H2o je izvor života nadam se da bar dio navodnjavanje uspjelo,pomolimo se za njih svi!!!!
 
 
(ova tema ima 4632 poseta)

Pročitano: 4754 puta