Gruzija A-   A+  


o.Gavrilo
Fotografija iz Gruzije. Fotograf u napomeni piše kako sveštenomonah pri crkvi Svete Trojice u mestu Gergeti hoda na vrhu iznad doline da bi bolje primio signal na svom mobitelu.
Vera Babic Djordjevic
pozdrocaav za drgog oca Gavrila,Bog Vas poziveo u zdravlju i veselju!
Vladislava Vasic Thiel
Mobilni telefoni...Nekada su nam na dobro, nekada nam uzimaju mir. Današnji monasi kao i mi mirjani imaju više iskušnja,jedna od tih je mobilni telefon. Divno je kada možemo u svakom trenu razgovarati sa ocem Gavrilom ali sigurno da ocu nije lako sa nama i tehnikom. :)
Branka Lalic
...mislim da je ruzno to sto je receno za mobilni telefon...trebali su nas pustiti da ga gledamo ovakvog,u ovoj odjeci,na ovoj planini na kraju svijeta i pomislimo kako je on dostigao blazenstvo...
Milos Kovac
Da bi dostigao blazenstvo ne moras biti na kraju svjeta,Bog je i u Centru grada kao i na planini samo pitanje je da li ga mi primamo u svoje srce..Predivna fotografija !!!!!
Branka Lalic
...polako,g. milose...ja vrlo dobro znam sta je blazenstvo...to je trebala biti metafora....
Saša Lazić
A nebo već ne može biti plavije i ljepše iznad oca...
Milos Kovac
Hristos se najvise i najcesce molio u prirodi,Priroda sama za sebe svjedoci tvorca,Slika je predivna i kada je gledam pozelim da pobjegnem bas na ovo mjesto od guzve i svega sto opterecuje,Branka nisam imao losu namjeru pozzz :) :) :)
Vojin Djokic
nista bez prirodne ljepote moj zivote
Natasa Ilic Milovac
Njegova pojava umiruje surovost stenovitih planina iza. Lepa fotografija.
 
 
(ova tema ima 4734 posete)

Pročitano: 2774 puta