VELIKI KUDU A-   A+  o.Gavrilo
Veliki kudu je šumska antilopa koja se može naći širom Istočne i Južne Afrike. Iako se nalaze na tako velikom području, veoma su razređeni zbog uništavanja staništa, krčenja šuma i lova. Njihova teritorija se rasprostire od istoka u Etiopiji, Tanzaniji, Eritreji i Keniji prema jugu, gde se mogu naći u Zambiji, Angoli, Namibiji, Botsvani, Zimbabveu i Južnoj Africi. Takođe se nalaze u manjem broju u Novom Meksiku. Njihovo stanište obuhvaća gustiše, stenovita brda, isušena korita i bilo koje mesto sa stalno dostupnom vodom.
Natasa Ilic Milovac
Savrseno lepa. Slava Gospodu.
Stefan Ostojić
Tko je doveo Srbiju na stub srama Nikolić, Dačić, Ljajić i ostala bratnija koja gura Srbiju u neprijateljsku nam eu i saradnju s Hagom stidite se svi izdajnici.Tko ubuduće spomene tehnički nivo saradnje s Hagom i pristup eu narod treba motkom da najuri iz Srbije.http://www.kurir-info.rs/ljajic-ne-ocekujem-nista-dobro-od-presude-haradinaju-clanak-513916 Nesposobna vlada Srbije nastavlja Tadićevu politiku prodaju oranica, poljoprivrednog zemljišta strancima bez obzira što Srbija nije u eu a države koje već jesu članice EU imaju moratorij na kupovinu poljoprivrednog zemljišta i time štite svoje građane a naši koga oni štite ? Srbi će biti sluge na svojoj zemlji ako ne poništimo ovaj zakon.http://www.rtv.rs/sr_lat/ekonomija/srpska-zemlja-od-2014.-u-rukama-stranaca_265599.html
Saša Lazić
Velik je broj različith, specifičnih životinja, neke se vrste tek sada otkrivaju po prašumama Amazonije i sve to Bog stvori čovjeku radi bogatstva življenja...eto koliko Bog nemjerljivo uistinu voli čovjeka..
Stana Meseldzija
Slava i hvala Bogu za sve !Kako su divne samo a ima u blizini i zelenila pa ima i hrana
Vladislava Vasic Thiel
Sve što diše neka slavi Gospoda. Aliluja.
 
 
(ova tema ima 4734 posete)

Pročitano: 1965 puta