POUKE JEROMONAHA VASILIJA LEPAVINCA A-   A+  

 
 
Goga Spanic
tacno,istina.
Ljiljana Botić Vilotić
Pomaže Bog,oče Gavrilo! Počnimo sa promjenama od sebe ,naravno budimo bolji.;)
Dana Lebic
Da mjenjajmo sebe dok ne bude kasno da gospod ne spusti svoju ruku Gnjeva na nas poruke su jasne sa svih strana i sve iste za cjeli svjet
Nešo Đorđevič
ziva istina amin
Danica Petrovic Crni
Poruka je jasna ali ne dopire do pojedinaca koji su ogrezli u mrznji,gospode bozi pomozi im da se urazume i okrenu bogu,da zive u ljubavi,zdravlju i veselju.
Olivera Darko Gasic Milojevic
Tacno tako: LJUBAV ili mrznja, treceg nema! Samo moramo se svi svim srcem truditi i svom dusom stalno teziti ka LJUBAVI!
Slobodanka Baranovski
Mržnja je veliki luksuz koja opterećuje osobu koja mrzi !A ljubav otvara sva vrata pogotovo Božija vrata .
Kleopatra Cesar
zato se treba pokoriti nekim stvarima, da bi u tom uspeli, jer i sam isus se pokorio svom ocu.
Tatjana Kremenovic
Jeste, naravno treba da pocnemo od sebe....Jos jedan nacin da violimo i druge ljude:Jedan brat,molitvenik, za vrijeme rata , kaze da je gledajuci televiziju ista se desava Srbima pocemo da misli protiv Hrvata i Muslimana....I ona je sam sebi govorio,objedjivao je sebe:Ja volim Hrvate, ja volim muslimane, tako je sam sebi ponavljao...i te pomisli mrznje su nestale....Sta kazete za ovo, ima li neki komentar?
 

Pročitano: 2492 puta

OSVRTI NA RUBRIKU "LIKOVI MONAHA - BUDITE SVETLOST SVETU"

Svetlost svetu
Sajt manastira SPC Lepavina, kraj Zagreba, poznat je ljubiteljima kompjutera po brojnim tekstovima, lepim fotografijama i duhovnim savetima arhimandrita Gavrila, igumana manastira. Nazivaju ga još popularno i „sajber duhovnikom“, jedan je od najpoznatijih monaha na internet prostorima ne samo u SPC. Posetioce sajta uvek prijatno iznenadi novim rubrikama. Najnovija, „Likovi monaha“, izazvala je veliko interesovanje čitalaca…

Opširnije...