Duhovni razgovor o. Gavrila preko facebook sa- Đorđe Đorđević A-   A+  

***  Pomaze Bog oce Gavrilo, blagoslovite.

Hvala vam sto ste me prihvatili za prijatelja. Ja sam bio pre par godina u manastiru Lepavina tako da sam smo se u stvari i licno upoznali.  Za sebe mogu da kazem da svakom zelim puno zdravlja, srece, mira, radosti i veselja i da se svakom svaka bogougodna ispuni zelja.

 

Imam lepe zelje, i lepe snove, i mislim da nikada nisam prestao da budem dete, mada silno gresim, zasta se i kajem, al iznova gresim i to me mnogo boli. Mnogo volim da citam knjigu "Mali princ" i da gledam pun mesec i zvezde. Puno pozdrava svima u manastiru od Djordja i porodice Djordjevic! S'Bogom

 

P.S. Nemojte da se iznenadite mojim smesnim fotografijama, ja mnogo volim da budim ljudska srca (da se ljudi smeju i vesele), pa zato okacim te smesne slicice na mom profilu, mada one i odrazavaju neko moje trenutno stanje kao i pogled na svet, npr. moja slika na pocetnoj stranici predstavlja mene kako se drzim jedva jednom rukom za bedem dok je iza mene tama (nepoznato,....) i krik (Gospode pomiluj mja gresnoga), ostaje samo vera, nada i ljubav. 

 

o. Gavrilo - Bog blagoslovio brate Đorđe , vidi se po fotografiji sa profila da ste duhovit i imate smisla za humor.

 


Đorđe Đorđevic 7. novembar u 22:25