Duhovni razgovor o. Gavrila preko facebook sa-dr Radomir Tišma A-   A+  

Ratomir Tišma 6. novembar u 16:59
Blagoslovite oče Gavrilo, drago bi mi bilo da i meni grešnome budete prijatelj. Imate pozdrave od Vladike Filareta, kome sam uručio Vašu knjigu i koja se sada nalazi u biblioteci manastira Mileševa. Nadam se da Vas zdravlje dobro služi.
S Bogom Vaš dr Tišma.

Otac Gavrilo 6. novembar u 18:17
Bog blagoslovio Prof. Ratomire,
veoma ste me obradovali Vašim javljanjem, i postasmo prijatelji u ovoj duhovnoj virtualnoj zajednici osim Banje Mlječanice da i na ovaj način kontaktiramo i da se o duhovnom i telesnom zdravlju pitamo. Ja sam sa zdravljem dobro , držim se terapije i fizikalnih banjskih vežbi koje redovo radim, šećer kad gore kad dole, sve zavisi od vremenskih promena i od ishrane dosta zavisi. Hvala na fotografiji Vladike Filareta koje ste mi poslali, jeste li mu preporučili koji recept za smanjenje šećera i za manje sekiracije.Pozdrav g-đi Jadranki od mene.

-------------------------------------------------------
Ratomir Tišma 6. novembar u 19:07
Hvala oče Gavrilo što ste se odmah javili. Jadranka je pre neki dan već pronašla izveštaj sa Sajma knjiga i videli smo da je Vaša knjiga divno predstavljena. Čestitam Vam od srca.

-------------------------------------------------------
Jadranka Tišma, 6. novembar 2009.
Blagoslovite oče Gavrilo, prezentacija Vaše knjige je bila predivna. Čestitam Vam i nadam se da će za idući Sajam izaći još neka knjiga. Žao mi je što na vreme nisam saznala da dolazite u Beograd, jer bi se Ratomir i ja sigurno potrudili da Vas vidimo, a radovali bi se i da ste bili naš gost. Ali daće Bog još prilika. Često slušam uveče Vaše radio emisije koje su mi vrlo dušekorisne. Bog s Vama.


 
6. novembar 2009.