Duhovni razgovor o.Gavrila sa bratom Petrom A-   A+  

- Pomaže Bog oče moj Gavrilo!

o. Gavrilo - Bog blagoslovio brate Petre!
- http://manastir-lepavina.org/novosti/

- Oče, u ovom tekstu je napisano sve ono što ste Vi za mene i što ja osjećam prema Vama, pa može oko mene biti hiljadu duhovnika ja nekako osjećam da ste Vi moj AVVA.  Predivan tekst i postavljen u pravo vrijeme.
He he he, naša komunikacija nije počela prije dvije godine, ja sam Vama pisao mail ili dva još prije četri pet godina na koje sam dobio i odgovor. U to vrijeme sam se molio za duhovnika , a od unazad dvije godine od kako znam za Vas više se ne molim . Samo malo treba da nadjem slobodnog vremena te da sve brige ostavim po strane i da dodjem ja kod Vas.
Upokojio se Patrijar Aleksej II . Oče, kako ja nisam ništa čitao o Njemu zanima me šta Vi mislite, da li je On zaista bio dobar pastir crkve Hristove?

o.Gavrilo - Nemamo mi šta da govorimo,govori ovo samo projavljenje. Ovo čudo koje se dogodilo tj. mirotočenje Njegovog portreta još za Njegovog života pre godinu i po dana u jednoj ruskoj Crkvi. Video sam episkopa te Eparhije i verujući narod tog kraja koji svedoči, a o tome češ pročitati na ovom linku koji smo odmah tada preveli i objavili na našem sajtu, a sa jednog Ruskog sajta koji je tu vest objavio, a evo i našeg prevoda tog svedočanstva.
http://manastir-lepavina.org/
Tvoje pitanje upućeno meni ne treba moj odgovor dovoljno govori tekst objavljen na ovom linku o mirotočenju portreta Patrijarha Alekseja II i projavljenom čudu o kome svedoče mnogi očevidci.

- A ja mislim da je to mirotočenje pokazalo Njega kao svetitelja , a i projavljivanje Njegovog skorog upokojenja. Narod kao da je to znao pa se molio za Njegovo zdavlje i dug život. Ali Bog zna kad koga uzima k sebi. Onaj Serafim baš lijepo je stajao na Njegovoj glavi i kao da je govorio „ovo je čuvar i sluga ISTINE u Rusa a i u svijetu.“

o.Gavrilo - i predanja SVETIH OTACA.

- Baš sam ga nekako tako i doživljavao!

Pregleda: 2639