Duhovni razgovor o.Gavrila sa sestrom Marijom A-   A+  

o.Gavrilo: Bog blagoslovio dobro došli na Skypeu program.
DRAGAN I MARIJA: Помоз Бог оче већ неколико пута покушавам да ступим у контакт с Вама. Сваки пут је то било с посла али ево сад од куће сам успела. Имате ли мало времена за мене потребан ми је Ваш савет?
o.Gavrilo:Jeste li verujuća odlazite li redovno u crkvu?
DRAGAN I MARIJA:Jесам оче верујућа откад знам за себе то су ме родитељи учили а посебно мајка и одлазим у цркву. Пре сам нешто више сад ето мука ми не да па и не тако често али пошаљем мужа да оде недељом.
o.Gavrilo: Da ali neki su samo tradicionalni vernici jer su tako bili njihovi roditelji ali postoje praktični vernici a to su oni koji redovno odlaze u crkvu redovno poste ispovedaju se i pričešćuju se SV.TAJNAMA HRISTOVIM. primaju sveštenika da im blagoslovi kuću. Da li slave svoju KRSNU SLAVU ZAŠTITNIKE KUĆE I PORODICE?
DRAGAN I MARIJA: Не оче нисам само традиционални верник већ баш прави верник како Ви рекосте практичан верник до скоро сам редовно ишла у цркву сваки пост постим са мужем и до скоро и са родитељима и причешћујемо се у цркви и исповедамо, примамо свештеника у кућу и на сваки празник кадимо кућу са тамјаном редовно постимо и средом и петком. Да то исто славим крсну славу редовно и како Бог заповеда.
o.Gavrilo: E to me raduje. Koliko godina imate?
DRAGAN I MARIJA: 40.
o.Gavrilo: Najbolje godine. Koje obrazovanje imate?
DRAGAN I MARIJA: Да слажем се у томе с Вама пуна зрелост, бар би тако требало да буде. Оче осетих у скорије време има томе можда пола године да ми све то није довољно мислим од овога свега што смо до сада причали па сам почела да купујем и да читам књиге почела сам да купујем светог Владику Николаја и књиге старца Тадеја то ми је пријало мојој души.
o.Gavrilo: Koje knige najviše čitate? Posećujete li naš sajt?
DRAGAN I MARIJA: Имам од Владике Никола

Pregleda: 2556